BYTE & RETUR


Vill du byta din vara mot en annan?

Lägg in en order på den nya varan som du vill beställa så kommer din nya vara till dig inom 2-4 arbetsdagar.

Gällande din tidigare order var vänlig kontakta LUAMs kundtjänst via Kontaktformuläret för att få vidare instruktioner. 

Vi betalar tillbaka pengarna när vi tagit emot varorna.

 
För att kunna byta din vara måste förpackningen vara obruten. Är förpackningen öppnad returneras varan åter till avsändaren utan åtgärd. Du står själv för eventuell fraktkostnad samt är ansvarig för att varan kommer oss tillhanda i sitt ursprungsskick.
 

Retur

Du kan byta din vara eller ångra ett köp så länge förpackningen är oöppnad. Kontakta alltid LUAMs kundtjänst via Kontaktformuläret om du önskar ångra ditt köp för att få vidare instruktioner. 

Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp. Detta gäller från och med den dag du tog emot varan. Du ansvarar själv för att varan återkommer till oss. Förpackningen måste vara obruten för att din retur ska godkännas. Är varan felexpedierad så återbetalar vi returfrakten.

Vill du returnera varan och har betalat med faktura stryker vi produkten från din faktura. Har du betalat med kort återbetalas din godkända retur på det kort som beställningen först gjorts med. 
 

Reklamation

Om du anser att din vara är felaktig finns det möjlighet att reklamera den. Kontakta kundtjänsten via  Kontaktformuläret och ange felet så snart som möjligt.

När vi har tagit emot varan undersöker vi orsaken och återkommer med ett svar inom två veckor. Om reklamationen går igenom och du har kvitto betalar vi givetvis också tillbaka fraktkostnaden.