LEVERANS & BETALNING

I kassan kan du välja bland de leveranssätt som är tillgängliga för din region och se vilka leveranstider som gäller. Vi strävar efter att alltid ha alla våra varor i lager. Skulle en produkt inte finnas tillgänglig för omgående leverans så framgår det tydligt på produkten och i kassan. Om vissa delar av din order inte kan levereras omgående får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig ordna en delleverans eller en liknande vara.  Kan vi inte hålla avtalad leveranstid på grund av att varan tagit slut kontaktar vi dig. Om paketet inte kommit fram, ska du meddela oss detta inom 14 dagar från beställningsdatumet.  Du kan häva ditt köp utan kostnad om vi inte uppfyller leveransvillkoren. Vid storhelger, högtider och trafikstörningar kan ditt paket försenas. Observera att ändringar i leveranser kan ske i samband med helgdagar.
 

Leverans 

Efter att du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till dig. Läs gärna igenom den och kontrollera att alla uppgifter är korrekta. När din order är redo för leverans från vårt lager skickas också en leveransbekräftelse till dig på den mejladress du angett i kassan. Vill du ha hjälp att välja fraktsätt eller önskar kunna spåra ditt paket? Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig.
 

Standardfrakt 2-4 vardagar

Beställ innan kl. 15:00 måndag – fredag så skickas din beställning samma dag. Vanligtvis kommer din försändelse hem till din brevlåda tillsammans med din vanliga post 2-4 vardagar efter att beställningen skickats från oss. Är paketet skrymmande eller har ett högt ordervärde skickas det direkt till närmaste postombud. Du hämtar då enkelt ut det med en avi. 


Betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. Utöver varans pris så kan det eventuellt tillkomma kostnader för betalning och leverans beroende på ditt val. Information om villkor samt pris för leverans och betalsätt framgår tydligt i kassan. Innan du godkänner din beställning och godkänner att du ska betala för din order kommer beställningens totalsumma tydligt att framgå. Kampanjer eller prisnedsättningar kan ske antingen direkt på produkten eller vid angivande av rabattkod i kassan.

Våra kampanjer och erbjudanden gäller så lång lagret räcker eller till och med angivet slutdatum.
 

Kortbetalning

Hos oss kan du handla med ditt Visa, Mastercard m.fl. betalningssätt som är godkända för internethandel, via Klarna Checkout. Vid betalning förflyttas du till en krypterad säker sida där betalningen sker. Inga kontouppgifter eller kortuppgifter lagras av oss. Kortbetalningarna innefattas av 3D-Secure som är en säkerhetsstandard framtagen av bankerna. Inga extra avgifter tas ut. Aktuellt belopp reserveras direkt på ditt kort, men kommer inte att debiteras förrän varorna skickas till dig.
 

Fakturabetalning

Betalningsvillkor: Vi erbjuder i samarbete med Klarna fakturering till privatpersoner och företag, med betalningsvillkor 14 dagar. Du får fakturan från Klarna, och kan betala i lugn och ro. Leverans mot faktura sker enbart till folkbokförd (privatpersoner) eller registrerad (företag) adress. Kreditgränsen är flytande och beräknas innan köpet avslutas. Högsta kreditgränsen som medges är 50 000 kr både för privatpersoner och företag. Förenklad kreditprövning utan kännedomskopia sker.

Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med 60 kr, samt dröjsmålsränta med 24 % + gällande referensränta.
Vid frågor rörande påminnelseavgift/räntor, kontakta Klarna. 

 
Kort/Delbetalning

Delbetalning: Du kan välja att betala i din egen takt eller betala ett fast belopp per månad. När du delbetalar med Klarna gäller alltid:

- Du får hem varan innan du betalar
- Du samlar alla dina köp på en månadsfaktura
- Du betalar i din egen takt eller ett fast belopp per månad
 

Konto - betala i din egen takt

Du betalar valfri summa per månad. Det lägsta belopp du kan betala är 1/24 av beloppet som återstår och inte mindre än 50 kr varje månad. Du kan när du vill betala hela det återstående beloppet. En administrationsavgift om 29 kr tillkommer på fakturan.

Exempel: Vid ett köp om 10000 kr är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.


Fast delbetalning

Fast delbetalning från Klarna innebär att du delar upp din betalning på 6, 12 eller 24 månader (och hos vissa butiker t.o.m. 36 månader). Du vet från början vilken din månadskostnad blir – och du vet när du har betalat klart.

Vid fast delbetalning beräknas räntekostnaden på det totala utestående beloppet, vilket betyder att månadskostnaden blir högre den första månaden och lägre den sista månaden.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10 Mån-Tors mellan 08.00 – 20.00, fredagar 08.00-18.00 och helger 10.00 – 17.00
 

Paypal

Ett smidigt sätt att betala för dig som har ett PayPal-konto. Pengarna dras från ditt kredit- eller kontokort eller PayPal-saldo. www.paypal.com