Clip on set - Palomino Blonde

Bli först med att recensera denna produkt

LUAM levererar ett 100 % äkta hår med lättare fall och naturlig känsla. Håret bjuder på toppkvalité och kan därför både lockas, plattas och stylas - helt efter dina önskemål. Varje Clip-on set är unikt och kommer från en och samma person. Varje komplett set väger 110 gram och är fördelat på sju delar. Fäst ditt löshår enkelt genom att öppna och stänga clipsen. Håret håller i minst 6 månader om du följer LUAM:s skötselråd.


 


Produktdetaljer: Ditt Clip-on set innehåller slingor med olika bredd: 2 x 10 cm (2 clips), 3 x 8 cm (2 clips), 2 x 5 cm (1 clip).


Vikt: 50-55 cm: 110 gram hår (totalvikt: 115 gram) 

1 499,00 kr

* Obligatoriska fält


Fri Frakt - Snabb leverans

Hur man använder

Detaljer

Håret från LUAM är både lättskött och naturligt vackert – precis som du vill ha det. Och från ett LUAM-hår kan du alltid förvänta dig:

  • Ett 100% äkta hår från Asien.
  • Även känt som Virgin hår.
  • Unika hårträns från en person. *
  • Ett kvalitetshår med helt fjällskikt utan slitage.
  • Perfekt nyans uppnått genom en blekning.
  • Hållbarhet i minst 6 månader vid rätt skötsel.   Håren från LUAM är 100% äkta och varje hårträns har därför ett unikt fall.

Försiktighetsåtgärder

Mer information

Beskrivning Ett välskött hår från LUAM håller minst i 6 månader och vi vill hjälpa dig att ta hand om det vackra håret på bästa sätt. Så här gör du för att behålla den fina kvalitén. • Borsta igenom håret morgon och kväll för längre hållbarhet. • Sätt upp håret när du tränar, badar eller är aktiv. • Sov med ett välborstat, flätat och torrt hår för att undvika slitage. • Färga, blek eller permanenta håret med stor försiktighet.
Artikelnummer COSPBR0001

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Clip on set - Palomino Blonde

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Köpvillkor

Köpvillkor


Priser och betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor anges i kundvagnen och varierar beroende på vilket betalningssätt du valt. Fraktvillkor anges i kundvagnen beroende på vilket fraktsätt du valt.

 

 

Ångerrätt 

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen påbörjas den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, påbörjas ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

 

Du har inte ångerrätt om: Förseglingen på varan brutits, med försegling avses även teknisk plombering. Vid specialbeställda varor gäller heller inte ångerrätten.

 

 

Returer 
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara, sända eller lämna tillbaka den till oss.

 

 

Leveranser
Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har en annan leveranstid står det angivet vid respektive vara. Kommer din vara inte att kunna levereras i tid från oss meddelar vi dig. 

 

Återbetalningsskyldighet
Om du utnyttjat din ångerrätt, ska vi betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

 

 

Övrig information om byte, retur och reklamation.

Du har alltid 14 kalenderdagar från datum då du tog emot varan på dig att byta din vara mot en annan -eller ångra och häva köpet. Detta måste ske inom 14 dagar från den dag du tog emot varan. Produktförpackningarna måste vara helt obrutna och produkterna ska vara oanvända. Om paketet inte kommit fram, ska du meddela oss detta inom 14 dagar från beställningsdatumet. Du har rätt att öppna postpaketet och kontrollera att du fått rätt vara. Kan du inte se varan genom förpackningen får du öppna den för att kontrollera den. Om varan är felaktig, eller om du vill returnera-, eller byta, ska du skriva ut en returblankett från vår hemsida-, och posta den tillsammans med varan till oss. Tänk på att du måste göra detta, så att vi vet vem som har returnerat varan.

 

 

Vid en eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Observera att du måste lämna målsmans godkännande om du är under 18 år eller låta någon över 18 år göra beställningen. Vi ansvarar inte för om någon under 18 år beställer utan målsmans tillstånd, i annans namn-, eller på annat sätt.

När kunden beställt en vara hos oss, ska kunden på eget ansvar läsa igenom och godkänna köpevillkoren, oavsett om beställningen görs via telefon, e-post eller direkt via nätet. 

Du som beställer ansvarar för produkten-, när den är öppnad och använd. Vi avsäger oss ansvaret för hur produkterna används och sköts efter att förpackningen har brutits. Vid reklamation måste HELA den ifrågavarande varan returneras till oss för analys. För förbrukningsprodukter som hår lämnar vi ingen garanti när produkten har tagits upp ur förpackningen. Dock garanterar vi att produkterna är äkta. 

Vid färgbehandling avsäger vi oss ansvaret för håret då vi inte kan garantera resultatet oavsett vilken metod som används för att ändra färg på löshåret. 

Alla erbjudanden gäller under den angivna perioden eller tills varan är slutsåld.

Som kund har du rätt att häva köpet om vi inte håller oss inom ramen för avtalad leveranstid. Du kan häva köpet inom 20 dagar så om vi avviker från våra åtaganden i köpeavtalet.


Alla dessa garantier gäller i Sverige.

 

 

Produktansvar: 
LUAM avsäger sig allt ansvar för hur produkten används och sköts till köparen. Köparen har själv helt ansvar för hur produkten används, och måste själv kontrollera efter eventuella allergier eller fel. LUAM rekommenderar alltid att produkterna används på det sätt som angivits på produkt informationen på hemsidan. Ingen annan information är aktuell än den på LUAM:s officiella hemsida.

 

 

 

Privat Policy
Vi följer personuppgiftslagen (PUL). I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter enligt PUL i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få tillgång till den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

 

Force Majeure 
LUAM ansvarar inte för försenade prestationer som orsakas av omständigheter som ligger utanför LUAM:s rimliga kontroll. Vid force majeure har LUAM rätt till extra tid för att uppfylla sina åtaganden. Exempel på sådana omständigheter är, men är inte begränsat till strejk, terroristdåd, krig, leverantörs-, transport- eller produktionsstörningar, valutakursförändringar, myndighetsåtgärd, lagstiftning eller naturkatastrof. Om en sådan omständighet varar mer än två månader, har båda parterna rätt att säga upp avtalet utan den andra parten har rätt att få ersättning eller skyldighet att lämna ut ersättning.