1. FRÅGOR & SVAR / BETALNING & LEVERANS 

Vilka betalsätt kan jag använda?

Kortbetalning: Hos oss betalar du säkert med VISA och Mastercard.
PayPal: Ett smidigt sätt att betala för dig som har ett PayPal-konto. Pengarna dras från ditt kredit- eller kontokort eller PayPal-saldo. www.paypal.com
Faktura: Du som vill betala med faktura erbjuds att göra det genom Klarna med en betalningstid på 14 dagar.  

Hur lång är leveranstiden?

Leverans inom Sverige: Standardfrakt levereras inom 2-4 vardagar.  

Var levereras mitt paket?

Varorna levereras till det utlämningsställe som ligger närmast din adress. Posten meddelar dig via brev eller e-mail alternativt via sms om du har angett ett mobilnummer.   

Vad gör jag om jag har fått fel vara?

Om du har fått fel vara behöver du returnera den till oss. Därefter skickar vi rätt vara till dig - givetvis utan extra kostnad. Kontakta gärna vår kundtjänst samtidigt så förbereder vi försändelsen för en snabb leverans.

 

2. FRÅGOR & SVAR / RETUR, BYTE & REKLAMATION

Hur gör jag en reklamation?

Om du anser att din vara är felaktig finns det möjlighet att reklamera den. Kontakta kundtjänsten per telefon eller via  Kontaktformuläret och ange felet så snart som möjligt. 
När vi har tagit emot varan undersöker vi orsaken och återkommer med ett svar inom två veckor. Om reklamationen går igenom och du har kvitto betalar vi givetvis också tillbaka fraktkostnaden.

Byte och retur?

Du kan byta din vara eller ångra ett köp så länge förpackningen är oöppnad. Kontakta alltid LUAMs kundtjänst via Kontaktformuläret om du önskar ångra ditt köp för att få vidare instruktioner. 

 

3. FRÅGOR & SVAR / BEHANDLING AV HÅRET

Vad är ett Virgin Remy-hår?

Virgin Remy är en kvalitetsstandard som visar på att det är äkta människohår. Det betyder också att håret är från en och samma person och från en hel längd - d.v.s. från rot till topp - och att fjällskiktet är helt intakt. 

Kan jag färga eller bleka löshåret?

Håret går bra att både färga eller bleka men livslängden kan förkortas. Håret ska alltid behandlas med omsorg och vi kan inte garantera att resultatet blir som önskat. 

Kan jag träna eller bada med håret?

För att behålla kvalitén på håret rekommenderar vi att du sätter upp håret när du tränar eller badar – eller använder badmössa i vattnet för att skydda från salt eller klor. 

Kan jag permanenta håret?

Livslängden på håret kommer att förkortas när du permanentar det och därför rekommenderar vi inte detta. 

Hur länge håller håret?

Hållbarheten och livslängden beror på hur du sköter ditt hår. Om du följer LUAM:s skötselråd håller det i minst 6 månader. Ta därför väl hand om ditt hår.